İŞGEM’DEN PROJE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İşgem’den Proje Değerlendirme Toplantısı
Yazdır / Tarih: 2017-11-02

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 'Rekabetçi Sektörler Programı' altında uygulanan, proje sahipliğini Sorgun Belediyesi'nin yürüttüğü Sorgun İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) faaliyete geçerek proje değerlendirme toplantılarına başladı.

Sorgun Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek yönetiminde başladı. Toplantıya

KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Akdeniz ve proje ekibi katıldı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Ekim ayı itibari ile girişimcilere kapılarını açan Sorgun İş Geliştirme Merkezi ile ilgili, "Sorgun İŞ Geliştirme Merkezi, 4 milyon 258 bin 515 Avro yatırımla faaliyete geçmiştir, yaklaşık 5 bin 500 metre kare de 34 işlikle teknolojik ısıtma, enerji ve haberleşme altyapısına sahip, girişimciler için ortak kullanım alanları ile engelli kullanımına uygun, iş sağlığı ve güvenliği standartları gözetilerek inşa edilmiş son derece modern bir tesistir" dedi.

Esra ÖZDEMİR