Başkan Şimşek’ten, 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretleri

Yazdır / Tarih: 2018-03-22
Başkan Şimşek’ten, 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretleri

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ilçede bulunan özel ve kamu sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, görevli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmayarak ilçede bulunan sağlık kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan Başkan Şimşek, sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve sağlık çalışanlarının isteklerini dinleyerek ziyaretleri sırasında hastalarla da sohbet etti ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Başkan Şimşek, "Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, fedakârca görev yapan hayatını insan sağlığına adayan sağlık çalışanlarımızın emekleri ödenmeyecek kadar büyüktür hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Esra ÖZDEMİR