Ekinci:"SMA değil Eslem Fatma kazansın"

Yazdır / Tarih: 2021-12-16
Ekinci:"SMA değil Eslem Fatma kazansın"

SMA Hastası Eslem Fatma'nın tedavisine katkı sağlamak amacıyla Yozgat'ın Sorgun ilçesi Şakir Efendi Şehir Meydanında kermes etkinliği gerçekleştirilecek.
Spinal Müsküler Atrofi (SMA) TIP 1 hastası Yozgatlı Eslem Fatma Altındağ için destekler devam ediyor. 6 aylık Eslem Fatma'nın iyileşmesi için Dubai'de gen tedavisi olması  gerek. Tedavi olabilmesi için 2.2 milyon dolara ihtiyaç var.
Eslem Fatma bebeğin tedavisi için gereken miktarın toplanması için bir destekte Sorgun Belediyesinden geldi. Belediye tarafından düzenşenecek olan kermes ile ilgili Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci açıklamalarda bulundu. Başkan Ekinci, "SMA Hastası Eslem Fatma yavrumuzun tedavisine katkıda bulunmak için 16-20 Aralık tarihleri arasında Şakir Efendi Şehir Meydanımızda düzenleyeceğimiz kermesimize katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. El ele verip Eslem Fatma'ya umut olalım. SMA değil Eslem Fatma kazansın" dedi.