Menu

“GENÇLİĞİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM”

Yazdır / Tarih: 2019-09-02
“GENÇLİĞİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM”

“GENÇLİĞİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM” | 2 EYLüL 2019

“GENÇLİĞİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM”

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, üniversite öğrencileri ile buluştu. Dutluk parkında üniversite öğrencileri ile buluşan Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, ilçemizden üniversiteyi kazanan insanları görmek onlarla birlikte olup bir şeyler paylaşmanın çok güzel bir şey olduğunu söyledi.

Ekinci, “Bugün böyle bir şey planladık. Başından söylemiştik. Gelin belediyeyi beraber, birlikte yönetelim demiştik. Beraber yönetebilmek içinde bir araya gelmemiz lazım. Konuşmamız, problemlerimizi paylaşabilmemiz lazım. Hem sohbet edelim, çay içelim istedik” dedi.

SORGUN’UN MAKUS TARİHİNİ BİRLİKTE KIRALIM

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, “Siz içinizden geçenleri bizlere anlatın, biz içimizden geçenleri sizlere anlatalım istedik. Sorgun’un makus tarihini birlikte kıralım istiyoruz. O yüzden bugün buraya toplandık. Ben sizleri dinlemek istiyorum. Siz anlatın belediye başkanınız sizi dinlesin, kulak versin. Elinden geldiği kadar ne yapar diye düşünsün. Gittiğiniz yerlerde gördüklerinizi bizim Sorgun’unumuz da niye yok diyeceksiniz. Bizlerde kısa sürede onları yapacağız. Belediyecilik şehirleşmeyi tamamlamak değil. Hem şehirleşmeyi tamamlamak lazım hem de sosyal belediyeciliği oluşturmak lazım. Bunun içinden elimizden geldiği kadar çalışıyoruz” dedi.

BELEDİYENİN KISITLI İMKANLARI VAR

Sorgun Belediyesinin kısıtlı imkanı olduğunu belirten Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, “Ama bu imkanı en doğru şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Mesela dedik ki askere giden çocuklarımıza asker harçlığı verelim. Üniversiteyi kazanan çocuklarımıza yol harçlığı ile başlayıp sonrasında imkanları oluşturabilirsek düzenli olarak burs verelim. Belediyenin onları unutmadığının varsında olsunlar diye bir çalışma başlattık.  Bugünden itibaren herkese ayrım yapmadan veriyoruz. Üniversiteyi kim kazanmışsa karınca kararınca bir harçlığınız var. bir katkı sağlasın diye bunu veriyoruz. Herkese veriyoruz. Önümüzdeki seneden itibaren ne kadar öğrenciye burs vermenin alt yapısını da hazırlıyoruz. Bizlerin kalbi gönlü hep sizlerle beraber. Sizlerden çok umutluyuz” diye konuştu.

Diğer Haberler