Menu

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2017-11-02
Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları aralıksız devam ediyor.

Her Pazartesi günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şimşek, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren başlayan ve aralıksız devam eden Halk Günü buluşmalarında koşulsuz ve randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, oldukça yoğun katılımın olduğu Halk Günü buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyerek çözüm bulmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Şimşek yaptığı açıklamada, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu noktada artık Sorgun’da oturan ve bilinen bir sistem var. Her Pazartesi günü tam gün buradayım. Vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkânı buluyor. Ben de birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini duyup, imkânlarımız el verdiğince çözüm üretmeye çalışıyorum” dedi.

“Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum”

Her Halk Gününü yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şimşek, “Her zaman olduğu gibi dertlere derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bunun dışında başka günler gelen vatandaşlarımız da eğer yerimizdeysek, şehir dışında veya toplantı gibi iş başında değilsek bizimle görüşebiliyor. Tabi Halk Günü dışında ‘Başkan yerinde mi? Görüşebilecek miyim?’ gibi soru işaretleri oluyor. Ama Halk Gününde o soru işareti yok. Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum” diye konuştu. Başkan Ahmet Şimşek, halkla daima iç içe olduklarını kaydederek şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız değişik vesilelerle bize ulaşabiliyorlar. Halk Günü noktasında ise bir günümüzü tamamen vatandaşlarımıza ayırıyoruz. İyi ki başlamışız ve devam ediyoruz. Bir kişinin dahi rahat etmesine vesile olmak bizleri mutlu ediyor, bizim asıl işimiz vatandaşa hizmettir ve bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Esra ÖZDEMİR

 

Diğer Haberler