Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci: Yeniden inşa ediyoruz

Yazdır / Tarih: 2023-08-18
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci: Yeniden inşa ediyoruz

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, altyapı ve üst yapı çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini belirterek, Sorgun halkının daha sosyal ve ferah bir yaşam sürmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, Sorgun'un daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması hedefiyle hareket ettiklerini ve bu amaç doğrultusunda yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Sorgun halkının rahat ve keyifli bir yaşam sürmesi için altyapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Ekinci, "Söz verdiğimiz gibi Sorgun'u yeniden inşa ediyoruz. Günün saati ne olursa olsun, bizler için önemli olan Sorgun'a hizmet etmek. Bu yolda her anımızı hizmetle geçirmekten mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Ekinci ayrıca, ortaya koydukları projelerle gurur duyduklarını ve Sorgun'un kendileri için bir yuva olduğunu belirtti. Sorgun'un daha da güzelleşmesi ve yaşanabilir bir kent olması adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Ekinci, "Sorgun'a hizmet etmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci'nin sözlerine göre, Sorgun halkı daha modern altyapı ve daha ferah bir çevreyle buluşarak, yaşam kalitesini daha da artırma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.