Menu

Sorgun Belediyesi’nden ‘Eğitimde Hijyene Destek Paketi’

Yazdır / Tarih: 2020-09-08
Sorgun Belediyesi’nden ‘Eğitimde Hijyene Destek Paketi’

Sorgun Belediyesi Pandemi süresi boyunca ilçede bulunan tüm iş yerleri ve okulları dezenfekte ederek ilçe halkının sağlığını koruması ve virüsün yayılma oranını düşürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Pandemi dolayısı ile ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak yapıldığını ve yüz yüze eğitimin başlaması için ‘eğitime Destek Paketi’ oluşturduklarını söyledi.

Başkan Ekinci,” İlçemizde vaka görülmemişken bile biz çalışmalarımızı en üst düzeyde yapıyorduk ilk vaka görüldüğünden itibaren hemşerilerimizin sağlığı için elimizden ne geliyorsa yaptık. Şimdide yüz yüze eğitimin başlaması için tedbirleri en üst seviyede tutarak vatandaşlarımızın maske – mesafe – hijyen kurallarına uymaları için telkinlerde bulunuyor, gerektiğinde de denetim sağlayarak vaka sayısını düşürmek için çabalıyoruz. Çocuklarımızın en temel hakkı olan eğitimi almaları, okulda arkadaşları ve öğretmenleri ile bir  arada olmaları için belediye olarak ‘Eğitimde Hijyene Destek’ paketleri oluşturduk. İlçemiz de her öğretmen ve öğrenci için hazırladığımız paketleri bu afta boyunca tüm okullarımızı ziyaret ederek dağıtımını sağlayacağız. Bu sayede de müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizden talepleri nedir ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar ve ne kadarını belediye olarak çözebiliriz istişare ediyoruz. Sorgun Belediyesi olarak hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız yeter ki derdimiz ‘Sorgun’a ne katabiliriz’ olsun. Dezenfekte işlemlerimiz yine devam edecek, maske-dezenfektandan oluşan paketlerimizi sene boyunca ulaştırmaya devam edeceğiz. Biz Sorgun’a hizmet etmekten ve Sorgun’un çocukları için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Diğer Haberler