Menu

SORGUN’DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-07-30
SORGUN’DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, altyapı, kilitli parke, bordür ve caddelerde kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve asfaltlama çalışmalarına Karakol Sokak’tan başlandığını bildirdi.

Karakol Sokaktan başlanan asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürbüz, hem işçilerle hem de mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Asfalt ekibinde görev yapan işçilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Gürbüz, "Belediyemiz sıcak asfaltlama çalışmalarına başladı. İlçemizin ihtiyacı olan alt yapısı tamamlanmış tüm mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yapılacaktır. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için gayret gösteriyoruz. Burada vatandaşlarımızdan gelen talepleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret içerisinde çalışmaları sürdürürken onlardan gelecek her türlü talepleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

 

“Altyapısı Tamamlanan Yollarda Üstyapı Seferberliği”

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz yapılan çalışmalar hakkında şunlara değindi, ”Belediyemiz tarafından uzun vadeli ihtiyaçlar gözetilerek, içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen ve yağmur suyu tahliye hatları oluşturulan mahallelerde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, vakit kaybedilmeksizin üstyapı çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda nüfus ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu alt yapısı tamamlanan mahallelerin yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulması adına Karakol Sokak, Yazlak Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Bedirbaba Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Aydınlıkevler Mahallesi, Osman Çavuş Mahallesi, Ahmet Efendi Mahallesi, Agah Efendi Mahallesi, Hanbaşı Mahallesi, Yeşilöz Mahallesi ve ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde beton asfaltlama çalışması yapılmaya başlandı. Modern yapı malzemeleri kullanılarak yeni kaldırımlar yapılmasının ardından, zemininde dolgu malzemeleriyle güçlendirme çalışması yapılan yollara beton asfalt serimine başlandı. Başta finişer ve silindirler olmak üzere çok sayıda iş makinesi ve geniş bir teknik ekiple yürütülen çalışmalar sayesinde, yüksek kaliteli yol yapım uygulamasını hayata geçirdik.”

 

’Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz’

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirme hedefimize doğru yol alırken, yapılan çalışmaları da yerinde incelemeye devam edeceğiz diyen Başkan Gürbüz, "Hedefimiz vatandaşlarımızın mutluluk duyacağı bir ilçe konumuna gelebilmektir. Geleceğe sağlam temeller atmak adına vatandaşımıza verdiğimiz sözleri imkânlarımız doğrultusunda ihtiyaca göre yerine getirmeye devam edeceğiz. Mutlu insanların yaşadığı, yaşam standartları yüksek ve hak edilen değerin verildiği Sorgun hayaliyle yola çıktık, insan hayatına katkıda bulunacak bir ilçe oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı görevini üstlendim ve bu anlayışla Sorgun Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler