Menu

Veterinerlik Fakültesi Öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ yemeği

Yazdır / Tarih: 2019-10-24
Veterinerlik Fakültesi Öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ yemeği

Veterinerlik Fakültesi Öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ yemeği | 24 EKIM 2019

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Veteriner Fakültesinin ilk öğrencileri için Sorgun Belediyesine ait sosyal tesislerde bir akşam yemeği organizasyonu tertipledi.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Bozok Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde eğitim öğretim hayatına başlayan 61 öğrenci ve Sorgunda bulunan veteriner hekimleri akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Öğrencilere aile sıcaklığında geçirecekleri ve her alanda desteklenecekleri eğitim öğretim süresinin sözünü veren Başkan Ekinci,” bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, öğrencilik hayatı hem güzel hem de zor bir süreç ama biz bu süreçte size destek olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Hepimiz burada sizin için toplandık amacımız bu süreci sizin en yararlı şekilde geçirmenizi sağlamak ve ben inanıyorum ki ilçemizde bulunan veteriner hekim arkadaşlarımız size kapılarını sonuna kadar açacaklar, küçük yerlerde okumanın en güzel yanı aile gibi olmaktır siz bize gelip bir sıkıntımız var dediğinizde çözmek için tüm imkanlarımızı kullanırız. Hazır hepiniz buradayken size de bir müjdem var sözünü verdiğimiz laboratuvar binasının protokolünü imzaladık Sayın Rektörümüzün imzalamasını bekliyoruz evrak işlemleri biter bitmez dört ay gibi kısa bir sürede laboratuvar binanızı teslim edeceğiz” dedi.

Düzenlenen yemeğe Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu ve oda yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zafer Yusuf Kutlusoy, Sorgunda bulunan Veteriner Hekimler katıldı.

Diğer Haberler