Menu

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sıla-i Rahim Gezilerinde buluştu

Yazdır / Tarih: 2023-08-20
Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sıla-i Rahim Gezilerinde buluştu

Sorgun Belediyesi Yozgatlı Dernekler Federasyonunu ağırladı.

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç öncülüğünde Yönetim Kurulu, Denetim, Disiplin, Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte Sorgun Belediyesi’nde ağırlandıklarını söyledi.

Başkan Ekinci, “Yozgatlı Dernekler Federasyonunun Sıla-i Rahim Kültür Gezilerinin ilçemizdeki olan kısmına ev sahipliği yaptık, hem ilçemizi hem çalışmalarımızı tanıttık. Birlik ve beraberliğimizin devamı, kültürel değerlerimizin nesiller boyu yaşatılması için her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

 

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sorgun’u Gezdi

Sorgun ilçesinde bulunan yerlerin gezildiğini belirten Ekinci, “ Gezi ekibi Sorgun’a geldiğinde Sormek, Karşıyaka Hilal Evi, Yenidoğan Hilal Evi ziyaretleriyle programa başladı. Üç Tepeler Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeğinin ardından Dutluk Parkı ve Kerkenes Harabeleri’nde gezi gerçekleştirildi. Termal Kaplıcalarına uğrayan katılımcılar akşam yemeğinin ardından Sorgun Belediyesi’ne ait Köy Konağı Toplantı Salonu’nda çay ikram edilerek uğurlandı” diye konuştu.

Diğer Haberler