Menu

Bölgenin en büyük festivalİ SorFest yoğun katılımla sona erdi

Yazdır / Tarih: 2023-08-13
Bölgenin en büyük festivalİ SorFest yoğun katılımla sona erdi

Bu yıl Sorgun Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Sorgun Yaz Festivali (SorFest) vatandaşın coşkulu katılımı ile tamamlandı.

Vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği Sorgun Yaz Festivali’nde üç gün boyunca sanatçılar sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Şakir Efendi Şehir Meydanında düzenlenen halk konserlerinin ilk gününde Derya Uluğ ve Arif Şahin sahne alırken, ikinci gününde İlkay Selçuk ve Keja, Semicenk, üçüncü gününde ise Esra Şahbaz, Murat Balaban, Ali Kınık ve Sefo sahne aldı.

Konserler sonrasında sanatçılara teşekkür plaketleri takdim eden Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, bölgenin en büyük festivallerinden biri olan Sorgun Yaz Festivali’ne katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sanatçılara ve Sorgun’a gelen vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Ekinci, sosyal belediyecilik anlayışı ile 4 yıldır Sorgun halkına hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

Sorgun için çalışmaya devam edeceğiz

Sorgun halkı için çalışmaya hiç bıkmadan devam edeceklerini de söyleyen Başkan Ekinci, “Konserlerimiz eğlendirirken şehir dışından gelen misafirlerimizde Sorgun'un ekonomisini canlandırdı. Gençler memnun, esnafımız memnun, anne-babalar çocuklarının sosyal faaliyetlerde bulunmasından dolayı mutlu. Bize de onların mutluluğu ile mutlu olmak düşüyor. Sorgun, sizin desteğiniz, bizim gayretimizle gelişecek. Biz Sorgun için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sorgun esnafına büyük destek

Bu sene ikincisi düzenlenen festival Sorgun esnafına da ekonomik yönden büyük destek oldu. Yozgat ve çevresinden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserlerin öncesi ve sonrasında ilçedeki işyerleri tıklım tıklım dolarken esnafta satış yapabilmenin mutluluğunu yaşadı.

Diğer Haberler